Kaffe til kontoret


Vi har et utvalg av kaffebønner.

Vårt utvalg av kaffebønner skal dekke det som er i hovedsak 3 kategorier.

 • “Vanlig kaffe” uten den kjipe bitter-smaken
 • Kaffe som smaker bær.
 • Kaffe som har mye friskhet og fruktighet.

Vi har da dekket alle behov hva angår kaffe. Vi har hverdags kaffe og kaffe som man merker smaker annerledes.

Vi dekker selvsagt Espresso og Filterkaffe. Vi har kunnskap om de fleste maskiner og vet hvordan vi skal tilpasse vår utvalgte kaffe til din maskin.

All vår kaffe er:

 • Brent i Trondheim
 • Rettferdig og ansvarlig handlet
 • Transparent

Om du ønsker å bestille kaffe fra oss kan du besøke vår Beta B2B side for å Legg inn bestilling.

 Vi tilbyr konkurransedyktige priser (iallefall til en viss grad)

Vi tør å snakke om pris, siden folk flest er opptatt av det. Derfor har vi valgt å være transparente på dette. Vi tilpasser kaffe til prisnivået og innrømmer at vi har priser som matcher det man betaler pr i dag for kaffe til kontoret.

Et godt tips hvis du vil finne ut hva du betaler i dag er å se på totalprisen:

pris pr kilo x pris på service x pris på leasing.

Vi ville ikke være billigst, men vi vet at vi er ikke er dyrest. Men på kaffe og service gjør vi vårt ytterste for være av de beste! 


Vi har kaffemaskiner.

Våre kaffemaskiner er testet både utifra volum, antall service og selvsagt smak. Derfor er vi trygge på våre produkter og kan tilby lav service kostnad pr solgte maskin. Vårt utvalg av kaffemaskiner er litt annerledes da vi ønsker å ha fokus på:

 • God kaffe
 • Renhold av maskiner
 • Minst mulig søl
 • Kjapp service hvis uhellet er ute
 • Preventive vedlikeholds-rutiner 

Dette gir gode  forutsetninger for å ivareta kaffemaskinene slik at du kan velge å beholde eller selge maskin etter bruk. Se utvalg her.

Vi tilbyr kaffekurs!

Har du ansatte som trenger en liten get-together, så kan vi tilby et skreddersydd kaffekurs. Handler du over 20 kilo kaffe pr måned får du gratis kaffekurs/kaffe event av oss pr år.

Renhold og vedlikehold.

Vi setter opp kaffemaskiner utifra behov og ønske. Vi lytter til dine behov og justerer inn kaffemaskiner uten å fakturere kostnaden. Dett gjør vi slik at din kaffeopplevelse skal bli optimal. Vi sørger også for at det er minst mulig kaffesøl og service.

Serviceavtale.

Årlige serviceavtaler fra 2998 kr.

Kaffemaskiner som dekker ditt behov.

Vi sørger for at kaffemaskinen lager kaffe av barista-kvalitet. At de automatiske espressomaskinene faktisk lager en cappuccino, en latté, en Americano osv. Vi setter oppskriften fra samme standarder som vi bruker i en kaffebar.

Jovial.

Vi tror på å være joviale, ærlige og transparente her i Jacobsen og Svart. Vi tør å vise frem hva vi tilbyr og står for våre verdier til Dovre faller. Vi tror det er nøkkelen til å skape forandring. Tenk annerledes og du får annerledes resultater.

Vi tilbyr kaffe til alle størrelser av kontorer.

Vi har pr i dag kunder som ønsker alt fra 3 kilo pr måned levert til kontoret, til 50 kilo. Ingen er for store, ingen er for små. Det største tar bare litt mere planlegging for å få til riktig.

Samlet faktura.

Ønsker din bedrift en samlet faktura tilbyr vi dette.

Om du lurer på noe, eller ønsker smaksprøver, eller har en maskin du skulle fått fart på. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi e her vi!

Epost: tony @ jacobsensvart.no