Kaffe til kontoret


Vi har et utvalg av kaffebønner.

Vi har 3 kategorier til kontoret ditt. Dette gjør det lettere for din bedrift til å forholde seg til hva som fungerer best for dere. Våre 3 kategorier er helt forskjellig men magisk på sin måte.

Kategori 1.

En hverdagskaffe som kanskje ligner litt på hva du er vant med. En smak av nøtter og sjokolade.

Kategori 2.

En spennende kaffe full av smak av bær og frukt. En kaffe som vil kanskje få deg til å våkne fra kontordvalen.

Kategori 3.

En smaksbombe full av friskhet og fruktighet.

Uavhengig av hva ditt kontor trenger så har vi både espresso og filterkaffe. Om din bedrift er kun få ansatte, men dere ønsker en kreativ måte å lage kaffe på, så kan vi selvsagt finne løsninger på dette også.

Vi kjenner kaffeprodusentene som leverer til oss og kommer med tilbakemeldinger til de som leverer til oss. Dette gir en rettferdig og ansvarlig handel. Du som kunde skal vite nøyaktig hva du får og vite hvor det kommer i fra. Du vil også få en nærhet til produktet og kontakt med oss. All vår kaffe blir brent av Jacobsen og Svart i Trondheim.

  Om du ønsker å bestille kaffe fra oss kan du besøke vår B2B side for å

  Legg inn bestilling.

   

  Vi har kaffemaskiner.

  Våre kaffemaskiner er testet både utifra volum, antall service og selvsagt smak. Derfor er vi trygge på våre produkter og kan tilby lav service kostnad pr solgte maskin. Vårt utvalg av kaffemaskiner er litt annerledes da vi ønsker å ha fokus på:

  • God kaffe

  • Renhold av maskiner

  • Minst mulig søl

  • Kjapp service hvis uhellet er ute

  • Preventive vedlikeholds-rutiner 

  Dette gir gode  forutsetninger for å ivareta kaffemaskinene slik at du kan velge å beholde eller selge maskin etter bruk. Se utvalg her.

  Vi tilbyr kaffekurs!

  Har du ansatte som trenger en liten get-together, så kan vi tilby et skreddersydd kaffekurs. Handler du over 20 kilo kaffe pr måned får du gratis kaffekurs/kaffe event av oss pr år.

   

  Serviceavtale.

  Årlige serviceavtaler fra 2998 kr.

  Kaffemaskiner som dekker ditt behov.

  Vi sørger for at kaffemaskinen lager kaffe av barista-kvalitet. At de automatiske espressomaskinene faktisk lager en cappuccino, en latté, en Americano osv. Vi setter oppskriften fra samme standarder som vi bruker i en kaffebar.

  Jovial.

  Vi tror på å være joviale, ærlige og transparente her i Jacobsen og Svart. Vi tør å vise frem hva vi tilbyr og står for våre verdier til Dovre faller. Vi tror det er nøkkelen til å skape forandring. Tenk annerledes og du får annerledes resultater.

   

  Samlet faktura.

  Ønsker din bedrift en samlet faktura tilbyr vi dette.

  Om du lurer på noe, eller ønsker smaksprøver, eller har en maskin du skulle fått fart på. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi e her vi!

  Epost: tony @ jacobsensvart.no