Kaffe til serveringstedet


Det å brenne kaffe er repeterende til det kjedsommelige, men det at sesonger endrer seg med hensyn til kaffe produserende land og distrikt gjør hele prosessen mere interessant.
Man kan oppdage så mange smaker i kaffe, som man ikke visste kunne finnes. Og den smaken elsker vi å jakte på.
Det er der vi finner kjærligheten og det er det som binder sammen de fantastiske gjestene vi kan dele. Det er postmannen, kontorister, studenter, bønder, aksjemeglere og alt som kan krype å gå.
Det vi formidler er energi, og det er nøyaktig den energien vi ønsker å perfeksjonere. Derfor investerer vi i kaffe som er annerledes, i eget uttrykk, kanskje språk og ikke minst i alle de menneskene som gang på gang kommer tilbake til oss. Sammen så bytter vi ting, noen ganger er det historier, andre ganger den fete låta i bakgrunnen, noen ganger bare en hei.
Det er det som gjør det verdt det for oss.
For oss er det viktig å ha pålitelig utstyr som kan sørge for at kaffen smaker så nøyaktig tilsvarende det vi hadde tenkt, eller kanskje tom bedre.
Derfor er vi veldig nøye på hvilken kaffeutstyr vi velger å jobbe med, for i vårt håndverk så er det å isolere de faktiske variablene kjempeviktig sammen med pålitelig utstyr.

Kaffe til servering.

Vi tilbyr kaffe til serveringstedet. Det vil si kaffebarer, restauranter, hoteller, kafeer og barer. Vi har et utvalg av filterkaffe og espresso som du kan bestille av. Som serveringsted får du rabatt på din ordre fra første kilo. Kaffen er brent lokalt i Trondheim, håndplukket av oss fra et stort utvalg av importører.

Vil du handle nå kan du besøke vår B2B side.

Lokalt.

All vår kaffe er brent lokalt i Trondheim. Vi tilpasser brenneprofil etter ulike satte variabler slik at vi kan levere et konsistent og levende produkt hele året.

Kaffekurs og opplæring.

Vi tilbyr cupping av vår kaffe slik at du kan velge utifra sesong og konsept. Alle serveringssteder får gratis kaffekurs hvor du kan lære hvordan man lager håndbrygg, presskanne, kokekaffe, filterkaffe og espresso.

Bestill og plukk opp.

Du kan bestille vår kaffe og hente det neste brennedag om du holder til i Trondheim. Vi legger ut en eske eller pose med navnet på din bedrift, slik at det er klart for å hentes. Mangler du filter eller utstyr så legger vi dette med i ordren også.

Stabilitet.

Vi ønsker at vårt produkt skal være stabilt året rundt. Vi tilbyr espresso til melkebaserte drikker som du kan selge ut med gode marginer mot høy fortjeneste og vi tilbyr en god filterkaffe som kan pumpes ut i store volum. Dette skal alltid være stabilt og om du sliter med å stille inn utstyret kan du ringe oss for veiledning når som helst.

Frakt.

Vi jobber hele tiden med å forbedre frakt slik at du får produktet hurtig og mest mulig problemfritt. Alle våre forsendelser kommer med sporing.

Salg av kaffeutstyr.

Vi tilbyr salg av kaffeutstyr.

 • Ditting
 • Ciballi 
 • La Marzocco
 • Mazzer
 • Mahlkönig
 • BUNN
 • Marco
 • puqpress
 • übermilk
 • urnex
 • 3temp.

Alle maskiner som vi fører har 1 års garanti og 1 år gratis support.

 

Retail (salg av kaffe i 250 gram og 1 kilo)

Vi ønsker å samarbeide med deg slik at vår merkevare og din kan leve godt side om side. Dersom du ønsker tips for hvordan du kan selge mere løsvekt kaffe, eller hente inn mere marginer ta kontakt. Vi deler gjerne våre tips.

Service på kaffeutstyr.

Vi tilbyr service på alt av kaffeutstyr til et serveringssted. Om du trenger nytt utstyr tilbyr vi leasing eller kjøp på faktura. Om du ønsker å selge utstyret du har kan vi koble det opp i vårt nettverk og tilby dette til våre samarbeidspartnere og/eller kunder.

Private Label.

Vi tilbyr private label hvor du kan få velge ut din kaffe ut i fra ditt behov. Vi setter også brenneprofilen sammen med deg. Minste ordre på private label er 20 kilo. Vi er transparente på våre kostnader og skreddersyr produktet slik at ditt budskap eller merkevare kommer frem.

Sesongbasert kaffe.

Wow. Rart ord og så mange betydninger. All vår kaffe er kjøpt etter sesong og holdbarhet. Vi tilbyr Julekaffe (fra 1 november), påskekaffe (2 uker før påske) og 17 mai kaffe (fra 20 april).

Vi tilbyr samlet faktura.

Om du ønsker faktura 1 gang pr måned kan vi tilrettelegge for dette. 

Epost: tony @ jacobsensvart.no